Moja majka

Written by Sanja Pešorda

 

Drage mame,

proteklih su se dana na nastavi vodile žestoke rasprave čija je majka najbolja, najljepša... Uostalom, pogledajte i same što su naši učenici napisali o svojim majkama. Sretan vam vaš dan!

 

Moja majka

Moja majka je visoka i lipa kao slika. Moja majka me puno puno voli. Ona radi u bolnici. Moja majka je mršava. Ja mojoj mami želim puno zdravlja. Kod moje mame meni je najljepša ona.

Anna Vidović, 4.raz

 

Moja majka je najbolja na svijetu i dobra. Moja mama je lijepa kao cvijet. Ja sam sretna da je moja mama tako izvrsna i krasna. Moja mama je najbolja i najljepša na svijetu.

Lucia Galunić, 5.raz.

 

Moja mama je najbolja mama na svijetu. Ona ima lijepe smeđe oči i veliko dobro srce. Ona može kuhati, igrati i čuvati. Ona ima dugu smeđu kosu. Lice moje mame je lijepo. Ja volim svoju mamu zato što mogu s njom sve pričati i raditi.

Marija Brčić, 7.raz.

 

Moja mama ima plavu kosu i plave oči. Mama voli praviti kolače i voli plavu boju. Mama je uvijek sretna kada joj nešto poklonim ili nacrtam. Mama mi je uvijek pomagala kada bih plakala ili nešto ne bih znala. Mama mi je najbolja žena na svijetu. Mama je moj anđeo.

Flavia Lovrić-Caparin, 6.raz.

 

Moja majka je dobra, lijepa i dobrog srca. Moja majka radi puno i brine se za mene. Moja majka je najbolja majka na cijelom svijetu.

Antonio Katušić, 6.raz.

 

Moja majka je niska, ima plavu kosu, ima zelene oči. Moja majka kuha meni jela, pomaže mi zadaću, igra se sa mnom. Moja majka je uvijek tu kada mi nešto treba ili ako sam se negdje udarila. Moja majka je uvijek uz mene, ona je super. Moja majka je najbolja i najljepša mama. Super je moja mama!!!

Antonela Mrkonjić, 4.raz.

 

Moja mama je lijepa i nabolja i tako super.

Marko Milić, 2.raz.

 

Moja majka je lijepa. Ona puno radi u kući. Moja majka je ljubazna i spremna pomoći. Moja majka me voli. Ona je srednje visine. Moja mama dobro kuha. Meni je važno da me voli. Ja volim mamu.

Ivan Grgić, 4.raz.

 

Moja mama je sretna i kao cvijet lijepa i kul. Moja mama je lijepa i dobra i sretna.

Maxim Galunić, 4.raz.

 

Moja majka je malo niža od mene, ima tamnu kosu i tamne oči. Moja majka je marljiva i dobra kao kruh. Zbog nje je stan uvijek lijep i jelo što skuha je uvijek veoma ukusno. Moja majka se uvijek brine o meni i sasluša me kada joj imam što reći. Za mene je ona najbolja majka na svijetu.

Iris Knežević, 8.raz.

 

Moja mama je najbolja na svijetu i lijepa i super. Ona se brine za nas i kad ja plačem ona mene tješi.

Lorena Milić, 5.raz.

 

Moja majka je lijepa, visoka i sretna. Moja mama je coooooooooooooooooool i dobra. Moja mama je sve meni + tata i Pou.

Ivana Uremović, 4.raz.

 

Moja majka je spremna pomoći i ljubazna, lijepa i  dobro kuha.

Noa Sluga, 4.raz.

 

Moja mama je najbolja mama u svitu. Ona ima lijepe oči. Moja mama kuha i napravi ručak, uči sa mnom. Ja volim moju mamu. Mama napravi moj krevet i ide za nas na posao.

Antonio Božić, 5.raz.

 

Moja majka ima zelene oči. Moja majka je jedna jako dobra mama. Moja majka je fina i najbolja mama na svijetu.

Luka Knežević, 5.raz.

 

Naša majka je najljepša mama! Ona je bila uz nas kad smo bili bolesni. Ona kuha najbolja jela i kolače i pomaže kad nismo tako dobri u školi. Ona ima crnu kosu i smeđe oči.

Pascal i Marcel Schröter, 9. i 11.raz.

 

Moja mama je super. Ona sve radi za mene i trebala bi malo sama biti zato što ona sve radi za nas. Njezina kosa je plava, oči su joj plave i malo zelene. Zato što ona je moja mama nešto će od mene dobiti. Moja mama je super.

Sophie Schäfer-Hansen, 4.raz.

 

Moja majka je najljepša osoba na svijetu. Ona kuha najljepša jela na svijetu, najbolje šmeka njena pita. Moja mama ima srednju visinu i mršava je isto. Ona je čitav dan vrijedna ko mrav, ali ona ima uvijek vremena za mene i za mog brata. Ona ima najljepšu kratku kosu koju sam ikad vidio na ovoj zemlji. Oči moje majke su toliko lijepe da nema tih para da ih prodam. Moja mama skoro nikad nije ljuta i zato volim moju majku, nema ništa ljepše na svijetu.

Matej Anđić, 7.raz.

 

Saturday the 16th. Joomla 2.5 Templates Designed by Joomla Templates Free. || www.hrvatska-nastava-hamburg.de was created by Denis Kirić in 2012 ||